Štampa 4/1 (četiri boje sa jedne + jedna boja sa druge strane) na kvalitetnom 350 gr/m2 kunstdruku – plastificirano. Čestitke / pozivnice su standardnih dimenzija 300 x 200 mm sa prevojem (savijene na pola, 150×200 mm) u kompletu sa odgovarajućim kovertima (na poseban zahtev štampanih za znakom firme) U cenu je uračunat dizajn.

Po želji unutrašnji tekst čestitke / pozivnice se može štampati na paus papiru ili drugim specijalnim polu-prozirnim papirima i naknadno ubaciti u čestitke (tako da se deo čestitki može koristiti u toku godine kao pozivnice,  ili za druge namene)…

CENA:  250 čestitki- 0,20 €/čestitka + 35 €*
500 čestitki - 0,15 €/čestitka + 45 €*
1000 čestitki - 0,10 €/čestitka + 50 €*
*za svaku sledeću boju

Čestitke / pozivnice u digitalnoj štampi

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

CENA za čestitke pozivnice u digitalnoj štampi:    1,15 €/kom

/ za tiraže 99+ komada (pun kolor, jednostrano) /

→ Pogledajte i ovo:

Štancovane čestitke
Štancovane čestitke
Šestougaone kutije
Šestougaone kutije
Zidni kalendari
Zidni kalendari
Luksuzne vizit karte
Luksuzne vizit karte
Kaširani podmetači za čaše
Kaširani podmetači za čaše