Luksuzne kutije sa fiokom su čvrste kaširane kutije od lepenke obložene specijalnim papirima za oblaganje ili kunstdrukom. Možemo ih napraviti za vas u različitim dimenzijama, a ovde su prikazani samo modela za koje već posedujemo alate za isecanje.Obično se izrađuju od lepenka 1,5 do 2,00mm, a na vaš zahtev mogu biti i masivnije. U cenu je uračunata  štampa vašeg logotipa i/ili podataka, zlatotiskom, ofset ili digitalnom tampom. Kutija ima „fioku“  koja se izvlači uz pomoć trake od satena ili ripsa širina 20mm. Na vaš zahtev u sklopu kutije radi se i štancovani (prosečeni) sunđer od 25mm obložen belim ili crnim plišom.

Luksuzne kutije sa fiokomLuksuzne kutije sa fiokom 80x80x40mm (K11)

Luksuzne kutije sa fiokom, dimenzija 80x80x40mm, su vrhunska ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke obložene specijalnim papirom u boji. U sastav kutije ulaze i dvoslojni sunđer obložen plišem (nosač nakita). Ako se kutija štampa u zlatotisak tehnici može se koristiti bilo koja folija po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.

Digitalna štampa je uvek u punom koloru, ali ne podržava zlatnu i srebrnu boju, niti štampu na tamnijim podlogama (osim kao specijalni efekat „laka“).

Luksuzne kutije sa fiokom

Ove luksuzne kutije su uglavnom namenjene za nakit, luksuzne satove i slično, ali mogu da posluže i za druge ekskluzivne poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

  CENE:   100 kom - 3.50 €/kom
 200 kom – 3,00 €/kom
 300 kom – 2,80 €/kom

 

→ Naručite ODMAH!


Kutije sa fiokom za parfem 165x41x36mm (K0)Kutije sa fiokom za parfeme 165x41x36mm (K00)

Luksuzne kutije sa fiokom (za parfeme) su varijacija u kojoj fioka dvodelna i stoji vertikalno, a navlaka se skida. Parfem (ili bočica luksuzne kozmetike) je fiksiran u fioci elastičnom gumicom, ili se može napraviti poseban sunđerasti nosač po meri proizvoda.

Konkretan model je „nulta“ kutija, tj prva tog tipa koju smo ikada radili. Štampana je zlatotisak tehnikom, na crnom „Plike“ luksuznom papiru. Na vaš zahtev možemo uraditi i veće modele u ovom stilu, a po poptrebi se mogu dodati i magnetne kopče ili dekorativne tekstilne trake (mašne)…

CENE:   100 kom - 5.50 €/kom
 200 kom – 4,50 €/kom
 300 kom – 3,50 €/kom

 

→ Naručite ODMAH!


 

Luksuzne kutije sa fiokom u drugim dimenzijama?Luksuzne kutije sa fiokom u drugim dimenzijama?

Luksuzne kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link  LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Osim sa fiokom, luksuzne kutije mogu da budu i sa prozorom, magnetom, dekorativnim trakama i u još nekoliko varijanti. Svaka se prilagđava vašim konkretnim zahtevima, tj iseca se tačno po meri proizvoda koji se pakuje.

Šematski pregled svih modela kaširanih kutija koje su trenutno u ponudi, možete videti na infrografiku (samo kliknite na link). Naravno, na vaš zahtev možemo dimenzije i oblik brzo prilagoditi vašim specifičnim potrebama.

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom →

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH


Luksuzne kutije bez štampe  / logotipa?Luksuzne kutije bez štampe  / logotipa?

Manje dimenzije kutija poput ove kutije  u bilo kojoj količini možete naručiti na našem specijalizovanom sajtu www.kutijice.com.

Naravno, radi se o blanko kutijama, bez štampe vašeg logotipa. Ali ih možete naknadno brendirati → stikerima, ili na druge načine… U ovom slučaju možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija. 

Za kompletnu listu, cene i druge detalje, samo kliknite na link →

→ Kupite tipske kutijice na  kutijice.com - ODMAH!

 

→ Ako vas zanimaju luksuzne kutije sa fiokom, pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije / ostale kutije sa magnetom
Luksuzne kutije
(25+ modela)
Akcije, popusti, specijalne ponude...
Akcije, popusti, specijalne ponude…
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
papir za pakovanje / omotni papir / ostale kutije za internet prodaju
papir za pakovanje / omotni papir
Kutije za internet prodaju / kutije sa magnetom
sklopive luksuzne  kutije