Grafički dizajn.

Usluga grafičkog dizajna je kod mnogih naših proizvoda uključena u osnovnu cenu. To nikako ne znači da se takvim poslovima prilazi olako – naprotiv. Pošto smo uspeli da zaokružimo ceo proizvodni proces, odlučili smo da ulaganje u dizajn vaših proizvoda bude naša investicija u dugovečnu i uspešnu poslovnu saradnju.

Naša standarna tehnologija rada podrazumeva da se svakom klijentu za svaki posao idejno rešenje dostavi (u elektronskoj formi) na komentar. Po potrebi se naknadno rade izmene i razna prilagodjavanja dizajna konkretnim potrebama ili zahtevima. Ovaj dizajn proces, uz aktivno učešće obe strane, ponekad može da potraje više dana i da za posledicu ima nekoliko revizija rešenja. To se pre svega odnosi na tehničke detalje,  dok bi osnovna ideja trebalo da bude što bolje definisana odmah na početku. U svakom slučaju – finalno rešenje ide u štampu tek kada je naručilac 100% zadovoljan krajnjim rezultatom.

Kod nekih vrlo zahtevnih poslova kao što su katalozi, prospekti, kalendari većeg obima, specifična ambalaža, i neki drugi ekskluzivni proizvodi, ova usluga se posebno unapred dogovara, a često uključuje i izradu kvalitetnih fotografija, probnih modela i uzoraka.

Napomena: U nastavku možete da pogledate neka od najatraktivnijih rešenja iz naše 20 godina duge prakse. Ovaj spisak ćemo uskoro znatno produžiti, ali količina arhivskog materijala (preko 2000 klijenata i više desetina hiljada konkretnih poslova) zahteva “malo” vremena:

- Prvih 20 godina (slučajan izbor idejnih rešenja)

- Reference Crna Gora (galerija rešenja i fotografija)

- Deto (Detozin) kanal na YouTube – video klipovi

:.

originalna promo-ambalaža:

Kavez za vino

Podstaknuti zahtevom jednog potencijalnog klijenta, postavili smo sebi pitanje: Kako još niko nije pakovao VINO? Bilo kakva kutija ili kesa bila bi samo varijacija neke već postojeće… Morali smo se vratiti malo unazad, i razmisliti o samoj SUŠTINI proizvoda.

Prvo smo se setili one fraze: “Dobar sluga – zao gospodar!” Šta to zapravo znači? Definitivno se odnosi na slobodu: Vino oslobadja, ali traži i kontrolu. Kao rasan konj? Kao životinja… Zver? Odatle nije bilo daleko…

Dobre stvari su opasne. Opasno dobre! Treba ih čuvati u kavezu…
/ opširnije →
:.

 

serija kutija za prirodni sapun:

Čistoća je pola zdravlja…

…a dizajn je ona druga polovina! Prirodni sapuni od hladno cedjenih ulja (u 12 varijanti ), liveni u više kalupa različitih dimenzija i oblika… Sve treba upakovati tako da sadrži jedinstvene i lako prepoznatljive elemente (zajedničke za celu seriju) + jasnu distinkciju izmedju pojedinačnih varijeteta + da cela serija “odskače” od konkurencije koja često koristi slične kalupe…

Ukoliko ste mislili da zahtevi ne mogu biti kontradiktorniji – varate se! Cela linija proizvoda istovremeno treba da izgleda luksuzno i prestižno (da bi opravdala cenu koja je jača od konfekcijskih sapuna), ali investicija mora biti pod strogom kontrolom jer je budžet veoma ograničen… Znači: sve se razlikuje, ali ne dolazi u obzir da se radi više različitih alata… Da izgleda skupo, a da košta malo…

Najviše volimo nemoguće zadatke…
/ opširnije →
:.

Share Button