Ambalaža, dizajn, promo-proizvodi… (oktobar – januar 2019. II )

objavljeno u: Aktuelno, Arhiva | 0

Na ovoj strani se nalaze idejna rešenje i fotografije proizvoda koji su nastali u periodu od oktobra 2018. do sredine januara 2019. godine. Idejna rešenja su realizovana u našem dizajn centru, ili u agencijskoj saradnji, – tj dobijena od klijenata. Neka rešenja su pretrpela izmene, a ovde se nalaze u nekoj od radnih verzija. Neke „fotografije“ su zapravo simulacije idejnih rešenja u 3D obliku (to je uvek naglašeno u opisu uz fotografiju). Manji deoproizvoda je realizovan ranije a sada je samo fotografisan radi evidencije u našoj bazi. Pošto ovog puta obrađujemo duži vremenski period, materijala je puno više nego inače, pa će galerija biti razbijena na nekoliko postova (ovo je tek drugi iz te serije, jer je potrebno malo vremena da se fotosi pripreme )…

Klijenti za koje smo radili od oktobra do januara 2019. su: Sparta security, Anas, Energoprojekt, Black & White, Alite International, Colief, Dinapet, Al-Sistem, Hahn & Kolb, Grand Hotel & Spa, Hemel, Infostud, Irkom boje i lakovi, Jadar Lithium (Australia), Narodni muzej Pančevo, Uvita, Trinitas (Austrija), Caro & Ivan, Kvartet Panonija, Uriage Eau Termale, Raiden Resources (Australija),  Vet Suplements, Nic Pharmaceuticals,  … (Ovo je samo 50 fajlova od preko 200. Za kompletan spisak – samo sledite linkove-> oktobar – januar 2019. I – deo  )

 

 

Ambalaža, dizajn, promo proizvodi…

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, tržište se samo pobrinulo za našu specijalizaciju. Posle 27 godina rada prirodno je da posao izabere vas, i da ono što radite najbolje postane ono što radite najčešće. U našem slučaju, naročito u poslednjih nekoliko godina, prosečan posao je negde u širokoj oblasti ambalaže, uz puno originalnog dizajna, ilustracije, fotografije – i drugih „kretivnih napora“. Čak i promo proizvodi koje i dalje vrlo često radimo, uglavnom su bliski po konstrukciji i tehničkim zahtevima lakoj kartonskoj ambalaži. Ambalaža, dizajn, promo proizvodi (i slični proizvodi) – bili su i ostaju centar našeg fokusa…

Linkovi galerije „oktobar – januar 2019.“ prema odgovarajućim stranicama proizvoda/usluga

U opisu svake fotografije iz galerije „oktobar – januar 2019.“ nalazi se šifra konkretnog proizvoda. Ukoliko vas zanimaju detalji o tom proizvodu (dimenzije, specifikacija, druge reference,  ili CENE) samo pratite linkove. Za sva eventualna pitanja stojimo vam na raspolaganju.

  • Reklamne kese – (Sparta Security, Anas, Black & White, Irkom boje i lakovi, Uriage Eau Termale...)
  • Kutije (i druga ambalaža) – (Vet Suplements, Grand Hotel & Spa, Raiden Resources – Australia, Jadar Lithium – Australia, Infostud,  …)
  • Fascikle (Al-Sistem )
  • Etikete (nalepnice) – (Dina Pet, Anas, Uvita,  )
  • Omoti za CD – (Caro & Ivan, Kvartet Panonija )
  • Prospekti, flajeri, katalozi – (Hahn & Kolb, Narodni muzej Pančevo,
  • Plakati – (Narodni muzej Pančevo, Raiden Resources – Australia, Jadar Lithium – Australia)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *