Kutije sa zlatotiskom / lokalizacija ambalaže

objavljeno u: Arhiva | 0

Za švedski brend „New Nordic“ (uvoznik i distributer „Ček“ Zenica, BIH) upravo smo završili seriju kutija za suplemente. Radi se o kvalitetnoj ambalaži, prema originalnoj specifikaciji proizvođača, prevedenoj i preštampanoj za lokalna tržišta. Pri izradi je osim najkvalitetnije višebojne ofset štampe korištena i termografija (zlatotisak). Dosta pažnje je posvećeno kontroli standardnih zaštitnih boja, preciznoj izradi alata, i finalnoj doradi. Lokalizacija ambalaže je i inače veoma zahtevan posao pošto uključuje razne specijalnosti. Ove kutije sa zlatotiskom predstavljaju jedan od do sada najkompleksnijih poslova.

Ono što je posebno interesantno je činjenica da se ove kutije sa zlatotiskom realizuju po vrlo prihvatljivoj ceni, iako su serije za lokalna tržišta neuporedivo manje od originalnih…

Kutije sa zlatotiskom na vaš zahtev?

Ukoliko su vam potrebne slične kutije sa zlatotiskom, i bilo kakva druga standardna ili specijalna ambalaža, potrebno je samo da nas kontaktirate. Dvadeset godina iskustva, i tim sastavljen od visoko obrazovanih stručnih kadrova – rešiće bilo koji vaš problem u vezi ambalaže.