Ovaj model luksuzne reklamne kese je zapravo horizontalna („položena“) varijanta najčešće korištenog modela za parfimerije, zlatare, i slične maloprodaje. To što se relativno redje mogu sresti,  je zapravo njihova glavna prednost – jer tako više skreću pažnju. Ovo se pogotovo odnosi na „žensku publiku“ kojoj su pretežno i namenjene.

Postoji i vertikalna varijanta ovog modela, a moguće su i druge varijacije dimenzija.

Standardne dimenzije 260 x 170 x 60 (model SBX)  izradjene su od 170 gr/m2 kunstdruka.  Standardno sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke su od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm. U cene kesa je uračunata štampa u jednoj boji, sjajna plastifikacija, i izrada idejnog rešenja (dizajn). Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kesi.

CENA:   250 kom. - 0,50 €/kom. + 40 €*
500 kom. - 0,40 €/kom. + 45 €*
1000 kom. - 0,35 €/kom. + 55 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kesu  

Napomena:

Kese luksuzne poput modela SBX, prave se u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ukoliko vam je potrebno neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Save

Save

Pogledajte još: