Akcija: “Besplatne vizit karte”

besplatne-vk-sh

300 plastificiranih vizit karti, u punom koloru, na 350gsm kunstdruku, dobićete BESPLATNO na kućnu adresu. Čak ne plaćate ni poštarinu!

Ne verujete da na svetu postoji bilo šta besplatno? Potpuno ste u pravu. Ove vizit karte će vas koštati minut-dva vašeg vremena. I nekoliko klikova…

Dva puta mesečno Deto d.o.o. štampa besplatne vizit karte. One su obično namenjene stalnim i potencijalnim klijentima, dizajnerima, dobavljačima, i drugim poslovnim saradnicima. ALI SADA SE I VI možete uključiti u ovu akciju!

Kako da obezbedite besplatne vizit karte?

Sve što treba da uradite je da podelite tri različita linka prema bilo kojoj od naših web-stranica. Izaberite bilo koju stranu, fotografiju, ili video – i podelite ih bilo gde na Internetu. Neophodno je da to uradite na vašem ličnom sajtu, profilu, blogu, ili na stranici koju vi administrirate. Nemojte nipošto koristiti otvorene grupe, forume, tuđe profile, ili mesta koja ne kontrolišete VI lično!

Dakle – u obzir dolaze i Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube, G+, LinkedIN, itd. Dovoljno je da samo iskopirate adrese šerovanih statusa iz vašeg pretraživača, i da nam pošaljite sve tri, jednu ispod druge, preko naše kontakt strane. U nastavku poruke unesite adresu na koju primate poštu i jedan kontakt telefon (zbog dogovora oko isporuke). Još ostaje da u prilogu pošaljite fajl sa vašom vizit kartom…

I to je sve!

Procedura je krajnje jednostavna, ali ukoliko imate neku nedoumicu, ili niste sigurni da li ste dobro razumeli neki detalj – pogledajte “Kratko uputstvo u tri slike“.

korak-1korak-2korak-3

:.

Važne napomene:

Računaju se samo linkovi koji “rade”, tj.na koje se može kliknuti i koji vode do naše stranice, zato ih najbolje proverite pre slanja. Šerovani linkovi moraju biti na “pravim” stranicama, koje postoje već neko vreme, i imaju neku publiku. Isporuka vizit kartica je kurirskom službom, isključivo na teritoriji Srbije. Tiraž je nedeljiv (jedno ime/dizajn), a vizitkare su jednostrane. Nije moguće doplatiti za drugu strano pošto se sve vizit karte štampaju zajedno (“u paketu”). Sve vizitkarte koje stignu u Deto d.o.o. zaključno sa prvim ili petnaestim u mesecu isporučuju se u narednih 7 dana. Štampaju se isključivo dostavljeni fajlovi, onakvi kakve pošaljete – bez ikakvih izmena ili intervencija od strane Deto d.o.o. (obavezno pogledajte “Uputstvo za pripremu fajlova za štampu“).

Linkove za šerovanje možete izabrati iz ove tabele,
ili sa bilo kod drugog mesta na sajtovima:
www.deto.rs  //  www.kutijice.com  //  www.lepeze.com

lepezefascikleslatka vizit kartapillow boxblokovi b5kutije za satenskom trakomoriginalni promo proizvodikesekartonske kapezidni kalendariprospekti, flajerikutija za vinopodmetači za čaše

cd dvd omotistalci za lifletexl pillow boxpromo lampepapirne zastavicemagnetni proizvodipozivnice

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

* Deto d.o.o. zadržava pravo da izmeni i dopuni uslove, ili prekine akciju u bilo kom trenutku.
:.

Slip underwear XL pillow box

Klijent: Slip underwear
Proizvod: XL pillow box (XL2 – dimenzija 530 x 350 x 310mm)
Opis: štancovane jastučaste kutije od 350 gr/m2 kunstdruka, štampane u punom koloru, sa mat plastifikacijom. 1/0, i ručkama od pamučnog kanapa 5mm

Prethodni dizajn Slip underwear XL pillow box-a možete videti ako kliknete na link.

Više informacija o ovom atraktivnom reklamnom proizvodu možete pogledati na: XL pillow-box

Tri nove kutije sa ručkom

Klijenti: Slip underwear, Doolips, BowTie by David
Proizvod: Promo kartonske kutije sa ručkom od ukrasnog kanapa
Opis: Štancovane kartonske kutije sa ručkom izradjene od 280 gr/m2 bindakota, ofset štampa od jedne boje do punog kolora / sjajna ili mat plastifikacija.

U toku ovog leta nismo bili naročito ažurni sa unošenjem novih referenci, pa se nakupio priličan broj realizovanih poslova za fotografisanje, obradu, i ubacivanje na sajt. Razlog za to je bio intezivan rad na našim novim specijalizovanim sajtovima www.kutijice.com odnosno www.lepeze.com koji nam je potrošio svo raspoloživo vreme.

Po pravilu bi svakom od klijenata/proizvoda trebalo da ustupimo poseban post, ali je to sada teško izvodljivo. Zato ćemo u nekoliko narednih postova napraviti mali presedan, u želi da sve nove proizvode/klijente ipak evidentiramo pre nego što počne sezonska gužva.

Više informacija o ovom atraktivnom reklamnom proizvodu možete pogledati na: Kutije sa ruckom od kanapa

Ambalaža za igračke “Kuca Mića”

Klijent: Siberijan Trade Sistems
Proizvod: ambalaža za igračke “Kuca Mića”
Opis: kaširana ambalaža za igračke (dva slepljena 270 gsm bindakota); ofset štampa u punom koloru, obostrana sjajna plastifikacija, štancovanje. Igračka je naknadno fiksirana plastičnim vezicama.

Kutija za igračke “Kuca Mića” je namerno pravljena kao otvoreni “display” ra bi se omogućilo isprobavanje igračke u prodavnici (igrača radi na baterije, i “priča priče za laku noć”, a pritom se lagano pomera)

/ Više detalja u vezi cena i uslova izrade slične ambalaže možete dobiti na zahtev /

 

Deto videodrvo

Ovaj klip je star dve godine, i bavi našim pripremama za učešće, i samim nastupom na sajmu grafičke industrije „Grafima“ 2013. godine. Klip je dobra ilustracija ideje o  besplatnom marketingu, jer je budžet za sve što vidite na snimku iznosio 0,00 din.

Kografima-2013nkretno – „Deto videodrvo“ je instalacija napravljena od raskovanih drvenih paleta (za papir), „dekupažirana“ makulaturama (otpadnim papirom koji se koristi sa upasivanje boja i postizanje nanosa u ofset štampi). Na tu futirističku konstrukciju od recikliranih materijala,  montirano je nekoliko starih rashodovani CRT monitora i laptopova na kojima su se beskonačno vrteli naši klipovi sa YouTube kanala deto.rs.

Ako razmišljate o pojavljivanju na nekom sajmu, ne savetujemo vam da sledite naš primer. Činjenica je da ovako „brutalna“ budžetska ograničenja izazivaju pravu eksploziju kreativne energije, ali su izuzetno fizički i mentalno naporna, i traže ogromno angažovanje cele ekipe…

grafima-2013-7

Ipak – ovo je jedna lepa uspomena koja treba da ostane sačuvana.

:.

Brošure Montenegrina – Doboj

Klijent: Montenegrina d.o.o., Doboj
Proizvod: Brošure sa dva prevoja
Opis: Brošura sa dva prevoja,format A4, sa dva prevoja, lak…

Kompanija Montenegrina d.o.o. je specijalizovana za opremanje, dizajniranje i projektovanje enterijera različitih namjena.  Bilo da je riječ o rezidencijalnim, stambenim ili javnim objektima, cilj je oplemenjen prostor u kome je boravak pravo zadovoljstvo.
Zidovi obloženi najfinijim tapetama, dekorativni elementi od poliuretana klasičnog ili modernog dizajna, elegantne tkanine od najfinijih prirodnih materijala za zavjese, draperije ili tapaciranje namještaja, samo su dio programa koji je u ponudi. U prijatnom ambijentu Montenegrininog salona , ljubazno i stručno osoblje nudi usluge konsaltinga i pomaže u odabiru i kombinovanju različitih materijala kako bi krajnji rezultat zadovoljio želje klijenata.

Više informacija na : montenegrina.ba

Brošura – format A4,  štampana na 200 g/m2 kunstdruku, obostrani kolor…

Više informacija o flajerima brošurama i sličnim proizvodima (prospektima, katalozi…) možete pogledati na : promo-proizvodi/prospekti-flajeri

Dina Pet – nalepnice

Klijent:  Pet shop “Dina Pet“, Pančevo
Proizvod: Nalepnica – samolepljiva pravougaona etiketa (Format 10×15 cm)
Opis: Nalepnica na muflonu, ricovano.

Kolorna samolepljiva etiketa (nalepnica) za pakovanje piljevine za glodare, na muflonu…

Više informacija o nalepnicama, etiketama (okrugle, elipsoidne, u nepravilnom obliku…) možete pogledati na : nalepnice i etikete

Idejno rešenje luksuzne reklamne kese “Rubin”

Klijent: zlatara “Rubin” Subotica
Proizvod: luksuzne reklamne kese,  dimenzije 140 x 210 x 60 mm (model “Pb”), i 260 x 170 x 60 mm (model “Sbx”)
Opis: Luksuzna reklamna ambalaža, štampa u dve (ili četiri) logotipske boje, sjajna plastifikacija, štancovanje i lepljenje.


Detaljne skice alata, cene i druge slične modele luksuznih reklamnih kesa možete videti klikom na linkovane proizvode (luksuzne reklamne kese, model “Pb” odnosno luksuzne reklamne kese, model “Sbx” )

Hahn+Kolb – Prospekt sa alatima i mašinama, akcija do kraja juna…

Nova AKCIJA u Hahn+Kolb!
Broj 7

Klijent: Hahn+Kolb
Proizvod: Prospekt  (Format A4)
Opis: Prospekt sa aktuelnim alatima i mašinama marke Bosch, Alzmetall, Orion, Atorn…
Akcija traje do kraja juna.
Više o proizvodima čiji su zastupnici Hahn+Kolb možete pogledati na:
www.hahn-kolb.rs

Prospekt – format A4, obim 8 strana. štampan na 170 g/m2 kunstdruku, obostrani kolor, lakirano. Povez žicom.

Više informacija o prospektima, brošurama i sličnim proizvodima (flajeri, katalozi…) možete pogledati na : promo-proizvodi/prospekti-flajeri

Flajer Foot Spa Lounge

Klijent:  The Foot Spa Lounge
Proizvod: Flajer  (Format A5)
Opis: Flajer – Salon  “The Foot Spa Lounge”  u Eslovu, Švedska.

Garra rufa ribice potiču iz Turske. To je slatkovodna riba iz porodice šarana, koja može da preživi u toploj vodi ( i do 37 stepeni celzijusa) i  hrani izumrlim ćelijama kože ljudi.
Ukoliko Vam je potreban profesionalni manikir, pedikir ili ste raspoloženi da budete obrok  ribama, izvolite i posetite salon. Više informacija na : www.eslovspa.se

Flajer Foot Spa Lounge – format A5,  štampan na 170 g/m2 kunstdruku, obostrani kolor,

Više informacija o flajerima brošurama i sličnim proizvodima (prospektima, katalozi…) možete pogledati na : promo-proizvodi/prospekti-flajeri